Posted on Hozzászólás most!

14 évesen dobták ki a kutyát

Éveken át hiába volt hűséges társa gazdájának megöregedve mégis az utcán végezte Samu, az idős vizsla.
– Tavaly áprilisban, egy önkéntesünk talált rá a az utcán kódorgó kutyára, aki minden emberhez odament, tanácstalanul keresve a gazdáját – mesélte Schneider Kinga, a Noé Állatotthon Alapítvány szóvivője. – Boldogan követte a munkatársunkat, aki egy közeli állatorvoshoz vitte vizsgálatra a kiszolgált ebet.
A Samu névre keresztelt 14 év körüli kutyamatuzsálem akár egy tökéletes modorú úriember, úgy utazott az autóban, kifogástalanul viselkedett a lakásban is. Más állatokkal, kutyákkal és gyerekekkel is remekül kijön, ám hajlott kora miatt a gazdijelöltek mégsem akarják őt választani.
– Samu már nem rág szét semmit, nyugodtan heverészik és egy jó szóért , simogatásért is hihetetlenül hálás – folytatta Kinga. – Teljesen szobatiszta, bár a kora miatt már gyakran kell pisilnie, ezért leginkább kertes ház lenne neki való, ahonnan ki tudják engedni, ha jelez. Édes dumagép, olyan pihe-puha bundával, mint egy kölyök kutya. Reméljük jön egy Angyal aki családot, meleget, biztonságot és szeretet ad ennek az ősz apókának.
Samu egész eddigi életében hűséges volt, az emberek kedvét kereste. Igazán megérdemelné, hogy utolsó éveit boldogságban tölthesse. Ha úgy érzed felelősséggel és önzetlenül tudsz róla haláláig gondoskodni akkor írj e-mailt a zsuzsa.bata@ringier.hu címre vagy hívd a 06-30-696-0658-as számot! Forrás: Blikk.hu

Vélemény, hozzászólás?