Posted on Hozzászólás most!

5 év után került meg az elveszett macska

5 év után, 3000 kilométerrel odébb került meg az elveszett macska. Vannak még csodák, úgy tűnik. A Willow névre hallgató macska családja igen csak meglepődött, amikor szerdán hívták őket: 5 évvel korábban eltűnt házikedvencüket New Yorkban megtalálták.
Willow cica Coloradóból tűnt el csaknem 5 évvel ezelőtt, amikor a lakásfelújítás során szállítók nyitva felejtették az ajtót. Az akkor még kölyök cica kiszaladt az utcára, a család pedig hiába kereste, hiába szórólapoztak vagy kérdeződködtek, nem akadtak a nyomára. Már rég le is mondtak róla, úgy gondolták, biztos felfalták a farkasok.
Most szerdán azonban érdekes dolog történt. New Yorkból hívták őket, Manhattan utcáin ugyanis megtalálták a csavargót – számol be az esetről a brit Metro újság. Az állatot egy beültetett mikrochipnek köszönhetően sikerült azonosítani. “Minden állatunkban van mikrochip. Ha tehetném, a gyerekeimbe is raknék egyet.” – nyilatkozta a cica gazdája, Jamie Squires.
Az, hogy a macska hogy élte túl a vadont, és hogy jutott el egészen New Yorkig, nyilván sohasem fog kiderülni. Az viszont biztos, hogy a 17 éves és 10 éves gyerekek nagyon várják régi cicájukat, ők még emlékeznek rá, legkisebb testvérük viszont most fog először találkozni a csavargó házikedvenccel.

Vélemény, hozzászólás?