Posted on Hozzászólás most!

A bugyit is levették a focistalányok az állatok kedvéért

A PETA szőrmeellenes kampányához most a Lingerie Football Team amúgy sem túlöltözött focistanőit kérte fel.

Hogy mennyire hatásos a nő, ha bugyiban és melltartóban osztja az észt? A PETA tán Giselle Bündchen példáján felbuzdulva találta ki legújabb állatvédő kampányát, ugyanis a híres fehérneműs focistalányokat kérte fel: álljanak ki a prémes állatkák jogaiért. Bündchen nemrég azzal verte ki a biztosítékok Brazíliában, hogy fehérnemű-kollekciójának hirdetésében azt tanácsolta a nőtársainak: a rossz híreket erotikus csipkében tálalják a párjuknak, a PETA pedig a szexistának titulált metódust arra használta, hogy meggyőzze az embereket: nem szabad bántani az aranyos kis prémeseket.
A plakátkampányhoz készült egy videó is, mely duplasokkal machinál: látható, hogyan bánnak a nyuszikkal mielőtt küldik a bundagyárba, a kommentátorok pedig keresztbe vetett lábbal, bugyiban és melltartóban csóválják a fejüket a látottakon, és elmondják, miért nem húznának szőrmét: „Annyi stílusos, meleg és tartós szövet van manapság, már nem kifogás más bőrét viselni” – szól az egyikük, bár nem úgy tűnik, mintha ő fázna.

A torontói sportolónők, akik a Toronto Triumph csapat tagjai az egyik képhez megszabadultak attól a kevéstől is, amit hordanak a meccseken. Csupán némi védőfelszerelés maradt rajtuk, hogy takarja az intim részeket. Forrás: HVG.hu

Vélemény, hozzászólás?