Posted on Hozzászólás most!

A Cerberos kutyaiskola rehabilitálja az örökbefogadott kutyákat

Ápolt szőrzetű és lelkű ebre talált, aki a hétvégi örökbefogadó napon keresett magának társat. Az Illatos úti kutyákat ugyanis kozmetikusok vették kezelésbe, és rehabilitációs tréninget is kapnak. A képgalériáért kattints a fotóra:

Teljes körű szolgáltatást kaptak az állatszerető érdeklődők, akik kedvencet válaszottak. Most nem csak kicsinosított, de személyre szabottan választott kutyák várták leendő gazdáikat az Illatos úton. A Bors és a Vigyél Haza Alapítvány által szervezett eseményen Joó István, a magyar Suttogó segített megtalálni mindenkinek a legmegfelelőbb négylábú társat.
– Nagyon fontos, hogy mindenki olyan állatra leljen, amelyik beleillik az életébe, mert az elvitt kutyák hat-nyolc százaléka visszakerül hozzánk néhány héten belül – szögezte le dr. Kozma Tamás telepvezető főorvos. – Hiába választ magának valaki mondjuk egy élénk terriert, ha nem tud számára elég mozgási lehetőséget biztosítani. Az új kedvenc előbb-utóbb károkat okoz a lakásban és a kertben, s az új gazdi szabadulni akar tőle.
Az összeszokásban a Cerberos Kutyaiskola segít. Joó István kiképzői ugyanis vállalták, hogy rehabilitálják a most szombaton örökbe fogadott állatokat. Ha rendbe jöttek, új gazdájukkal féláron vehetnek részt az iskola alaptanfolyamán.
Abban is segítünk, hogy a kutyusok a legjobb formában várják reménybeli gazdáikat.
– Felhívásunkra rengeteg kutyakozmetikus jelentkezett, hogy a kóborlásban lerongyolódott szőrzetű ebeket ingyen kicsinosítsa – mondta Óvári Klári, a Vigyél Haza Alapítvány önkéntes munkatársa. – Így rendezett külsővel várhatták a vendégeket.

Vélemény, hozzászólás?