Posted on Hozzászólás most!

A földbe ásott kutya túlélte

Borzalmas történet, ami szerencsére happy enddel végződött: az orráig a földbe ásott kutyát találtak Máltán. Miután az állatot kiásták, közel 40 légpuska okozta sebet számoltak össze rajta, de a Star névre keresztelt kutya túlélte a kalandot.
A kutyát (ki tudja, milyen okból) több mint 3 tucatszor lőtték meg légpuskával, majd a vélhetően alélt állatot egyszerűen elásták. Megtalálói ennek ellenére döbbenten konstatálták, hogy nem pusztult el, így gyorsan el is keresztelték a valószínűleg kóbor állatot Starnak, utalva a csodálatos megmenekülésre.
Hogy ki, vagy kik tették ezt vele, azt nem tudni és rendkívül nehéz lenne kideríteni. A világ állatbarátai közül sokan bíznak abban, hogy kézre kerítik az elkövetőt. Starnak saját Facebook-oldalt hoztak létre, ahol bárki jelezheti, ha van valami információja az esetről.
Emellett egy külön alapítványt is életre hívtak. Telefonos adományvonalakon keresztül sms-ekkel gyűjtenek pénzt jutalomra, amit a nyomravezetőnek ajánlanak fel. Amennyiben nem sikerül záros határidőn belül előkeríteni a bűnöst, az összegyűlt pénzt máltai állatvédő szervezetek kapják majd meg – írja a Farm.hu.
Természetesen sokan jelentkeztek, hogy szívesen örökbefogadnák a csodával határos módon megmenekült Start, de az állatorvosok szerint neki egyelőre sok pihenésre van szüksége, és hosszú még az út a teljes felépülésig. Vigyázat, a videóban megrázó, felkavaró képek is szerepelnek!

Vélemény, hozzászólás?