Posted on Hozzászólás most!

A hónap állatvédő újságírója

Czifra Szilvia, a Kossuth Rádió szerkesztője kapta a Hónap állatvédő újságírója díjat. Egy újságíró, egy rendőr, egy kinológus és egy állatvédő. És mi köti őket össze? Az állatok mély és őszinte szeretete és tisztelete.
A mai napon átadásra került a Magyar Kutyások Szövetsége és az Országos Állatvédőrség Alapítvány közösen létrehozott díja, a Hónap állatvédő újságírója. Október hónapban a kitüntetést Czifra Szilvia, a Kossuth Rádió munkatársa vehette át az elmúlt hét évben az állatvédelemben tanúsított munkájáért.
A díjat Jenei Attila, a Magyar Kutyások Szövetségének elnöke, Joó István, az Országos Állatvédőrség Alapítvány szakmai igazgatója és dr. Tahóczki Anita, az Országos Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Főigazgatósága, Bűnügyi Főosztály alezredese adták át.
Ezen rendkívüli összefogás célja, hogy a sajtó képviselői és az állatvédők között olyan partneri viszony alakuljon ki, mely elősegíti az állatkínzások visszaszorítását és a felelős állattartói közgondolkodás elterjedését. Ez a kitüntetés magában hordozza annak reményét, hogy idővel Magyarország állattartási kultúrájának színvonala eléri majd az európai szintet, hiszen eredmény csak a média és az állatvédők hatékony összetartásával érhető el. Közös céljuk az állatokért való tenni akarás, és ezen keresztül a védtelenek, az elesettek védelme és megsegítése – mondták el a díj alapítói. Forrás: Mr1-kossuth.hu

Vélemény, hozzászólás?