Posted on Hozzászólás most!

A kikötözött kutya vizeletétől bűzlött a társasház

Állatvédőktől érkezett a bejelentés, hogy egy panel ház X. emeleti lakásában egy éve csörög a lánca egy kutyának a radiátoron, és ez még nem minden. Az alsó lakók fejére csurgott a vizelet.
Valószínűleg kölyökként került szívtelen gazdájához az állatmentők által elkeresztelt Radi. A kiskutya akkor látta utoljára a napvilágot. Soha nem vitték le többet sétálni, ami a kutyák lételeme. Radi nap, mint nap várta, hogy gazdája hazajöjjön és közös hancúrozásra menjenek a parkba, de hiába.
Radit az állatvédők menekítették ki a szörnyű körülmények közül. Rábírták a gazdákat, hogy mondjanak le a sokat szenvedett kutyáról.
A barna szempár most a Zöld Sziget Állatmenedéken vár egy igazi gazdira, aki kárpótolja őt szeretettel, gondoskodással az elmúlt év szenvedéseiért.
A kegyetlen tartás ellenére ez a kutya egy végtelenül kedves, ragaszkodó, de félénk és neveletlen állat. A séták alatt minden fűszálra rácsodálkozik, ha a szél meglebbent egy ágat, megretten.
Szeretnél egy életen át örömet okozni Radinak? Akkor hívd Szatmári Andreát, a a 06 30 626 20 88-as számon. Forrás: Blikk.hu

Vélemény, hozzászólás?