Posted on Hozzászólás most!

A kutya 8 hetes kora óta tanulja a házimunkát

Sört visz gazdájának, kipakolja a mosógépet és a papucsokat is elpakolja: a négylábú “házvezető” gazdája akkor kezdte betanítani kedvencét, amikor az még csak 8 hetes volt.
“Ha egy kemény nap után munkából jövök és Kalula hoz nekem egy sört, jobb lesz napom” – mondta a Dél-Afrikában élő Nicole Jennings.
“Hozzáerősítettem egy törölközőt a hűtőszekrény fogantyújához, amit ha Kalula meghúz, kinyílik az ajtaja” – meséli a praktikákat, hogy hogyan teszi könnyebbé a kutya munkáját. Az állat be is csukja maga után a fridzsider ajáját, amint végzett munkájával.
Kaula rendkívül gyorsan tanul. A gazdinak csak meg kell mutatnia valamit, és 15 perccel később az állat már meg is tudja ismételni.
“Néha ráadásul azt gondolja, hogy ő ügyesebb, mint én. Sokszor sok időmbe telik, míg meggyőzőm arról, hogy az úgy jó, ahogy én mutatom, nem úgy, ahogy azt ő kitalálja” – tette hozzá a kutya tulajdonosa.
A fokvárosi Mrs Jennings számos állatot is betanít, melyek azután reklámokban és tv-show-ban szerepelnek. Forrás: Metro.co.uk

Vélemény, hozzászólás?