Posted on Hozzászólás most!

A Purina adománya az iszapömlés négylábú áldozatainak

Több mint 60 ezer adag állateledelt kaptak az iszap katasztrófában pórul járt kutyák és macskák a Nestlé Purina Petcare jóvoltából.
A Purina a vörösiszap áradatot megsínylett négylábúak gazdáinak több mint 20 millió Ft összértékben adományozott állateledelt.
Az iszapkatasztrófát követően számos szervezet, vállalat és magánszemély juttat el adományt a károsultaknak, azonban a települések lakói mellett a környék állatainak ellátása is megoldandó feladat. A Purina büki gyárából több mint 60 ezer kutya- és macskaeledelt tartalmazó konzervet juttatott el a kádártai Katasztrófavédelmi Központon keresztül, illetve az állatmentést koordináló katasztrófavédelmi szakemberek segítségével az állatokhoz.
A két Veszprém megyei település bajba jutott házi kedvenceinek ellátása az adományból még hetekig megoldható, így a helyreállítással, újjáépítéssel vagy éppen költözéssel elfoglalt gazdák mentesülhetnek az állatok etetésének gondjától. A Purina a borsodi árvíz idején 4,4 millió Ft értékű állateledel adománnyal segített a négylábúakon és állatmenhelyeket is rendszeresen támogat.

Vélemény, hozzászólás?