Posted on Hozzászólás most!

A Rába ETO kapusát megtámadta egy kutya

A Rába ETO futsalcsapatának kapusát, Matkovics Gábort megtámadta egy kutya – a kóbor eb a játékos állát harapta meg, akinek várhatóan több mérkőzést is ki kell hagynia sérülése miatt.
“A lakásunkhoz közel, fényes nappal futottunk össze egy nagy termetű kaukázusi juhászkutyával. Először azt hittem, csak ismerkedni akar, de aztán megtámadta a buldogunkat – mesélt balesetéről a kisalfold.hu-nak a Rába ETO kapusa, Matkovics Gábor.
Azonnal felkaptam a kutyánkat és megpróbáltam elkergetni a támadót. Azonban hiába kiabáltam és rúgtam, ez egy ideig nem sikerült, ráadásul el is estünk. A földön tovább folytatódott a küzdelem, mindenáron meg akartam védeni a kutyánkat. Szerencsére ez sikerült, a juhászkutya végül meghátrált.”
“Először azt hittem, a kutyánk vérzik. Letörölgettem, de nem láttam rajta nagyobb sebet. Szerencsére megúszta kisebb zúzódásokkal, karmolásokkal. Ezután vettem csak észre, hogy engem viszont megharapott a kóbor kutya. Az államba kapott bele, amiből gyakorlatilag letépett egy kisebb darabot. Remélem, a támadónk nem volt veszett, ám jó ideig így sem védhetek. Úgy tudom, a kutyaharapást épp a fertőzésveszély miatt nem varrják össze, így meg kell várni, míg teljesen összeforr a seb. Engem is megviselt a támadás, de a kutyánkat is, aki két napig ezután szinte alig evett és azóta felvenni sem nagyon lehet. Bízom benne, hogy ő is és én is gyorsan rendbe jövünk és minél előbb elfelejtjük ezt az esetet” – tette hozzá Matkovics. Forrás: Kisalfold.hu, Foci24.com.

Vélemény, hozzászólás?