Posted on Hozzászólás most!

A rendőr két megvadult lovat állított meg

Párvai Attila körzeti megbízott két rohanó lovat sprintelt le, amikor az állatok gazda nélkül elkezdtek futni a mögéjük kötött szekérrel egyetemben. A fogatról azért esett le hajtója, mert egy autó meglökte a szekeret. A 80 éves bácsi leborult a bakról, a lovak pedig nekieredtek a világnak. Pechjükre épp Párvai zászlóssal akadtak össze, aki velük szemben közlekedett szolgálati gépkocsijával. Miután a rendőr társával meggyőződött róla, hogy a lovak gazdája életben van, majd mentőt is hívtak hozzá, Párvai a lovak után eredt. Először autóval üldözte őket, ám amikor a tajtékzó négylábúak beértek a városba, jobbnak látta letenni az autót. Kipattant a kocsiból, majd nagy levegőt vett, és rohanni kezdett.
– Ötven-száz méternyi sprint után utolértem a szekeret – mondta a zászlós. – Odaugrottam, berántottam a féket, így a lovaknak is meg kellett állniuk.
A fiatal zászlós korábban karatézott, most konditerembe jár, futásra azonban sosem ösztökélte magát, és gyanítha tóan ezután is csak hasonló esetekben húzza majd fel a nyúlcipőt – írja a Blikk.

Vélemény, hozzászólás?