Posted on Hozzászólás most!

A TolnAgro állatgyógyászati logisztikai központ

Az ország legkorszerűbb állatgyógyászati logisztikai beruházását valósította meg a TolnAgro Kft. és a Newcopharm Hungária Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. (NCP) Ahhoz, hogy megépülhetett Magyarország legmodernebb állatgyógyászati raktár-logisztikai központja, amelyhez szükséges volt az ÚMFT Gazdaságfejlesztési Operatív Programja keretében nyert 50 millió forintos pályázati támogatás is.
Az önrészhez viszont a Magyar Fejlesztési Bank kedvezményes kamatozású és hosszú lejáratú vállalkozásfejlesztési hitele. A beruházás eredményeként az addigi 1400 négyzetméteres raktárkapacitás újabb 2100 négyzetméterrel bővült. A közel hétszázmillió forintos beruházás során az ügyfélszolgálati központ is háromszáz négyzetméterrel lett nagyobb.
A magas szintű minőségi szolgáltatás nem csak a raktár-logisztika, hanem az ügyfélszolgálat, a kapcsolattartás terén is meghatározó szempont a cégcsoportnál. A fejlesztés másik fontos hozadéka, a harminc új munkahely megteremtése. Míg tíz éve tizenkét embert foglalkoztattak, ma már közel százötvennek adnak munkát. A foglalkoztatottak számának emelkedése is fémjelzi a Társaság töretlen fejlődését.
A Dél-Dunántúl két sikeres állatgyógyszer forgalmazójának egyesülésével 1996-ban jött létre a TolnAgro Kft. 2005-re Magyarország piacvezető állatgyógyszer nagykereskedőjévé vált a cég, több világhírű gyógyszergyártó kizárólagos magyarországi forgalmazója lett. A 2008 Év Vállalkozója díjjal jutalmazott igazgató, dr. Varga József büszke arra, hogy partnereik között találhatók Magyarország legnagyobb sertés, baromfi, nyúl és szarvasmarhatartói, illetve számos kisállat klinika is.
Az állatgyógyászati készítmények és vakcinák, állategészségügyi eszközök teljes skáláját kínálja a szekszárdi állatgyógyászati központ, amely raktározás, forgalmazás és kiszolgálás terén a legkorszerűbb technikát alkalmazza. Partnereik megrendeléseit 24 órán belül teljesítik, szerződött ügyfeleiknek 8 órán belüli sürgősségi kiszállítást is biztosítanak.

Vélemény, hozzászólás?