Posted on Hozzászólás most!

Abbie Cornish állatorvosi pályát tervez

Az Álomháború elképesztően szexis sztárja egyáltalán nem bízza a véletlenre magát, a filmezés mellett B terve is van.
Az Álomháború sztárja, Abbie Cornish máris felkészült arra, hogy egyszer véget ér filmes karriere. A gyönyörű hölgyemény nem bízza magát a véletlenre, a B terv pedig az állatorvosi pálya, amiért mindent meg is tesz.
A 29 éves szépség reálisan áll a hollywoodi álomgyárhoz, tudja, hogy ez a szakma csak nagyon kevés színésznek nyújt megélhetést a nyugdíjas korig. Ezért a filmezés mellett folyamatosan keményen tanult, hogy felvegyék az egyetemre, ahol állatorvosnak fog tanulni.
„Mindig is volt B tervem, arra az esetre, ha már nem kapnék szerepeket. Abban is biztos voltam, hogy állatorvosnak tanulok majd. Ahhoz viszont, hogy bejussak erre a szakra, kiváló eredményeimnek kellett lenniük, ezért, bár keményen dolgoztam színésznőként, minden szabad pillanatomban tanultam. Az iskolában is nagyon odafigyeltem, és folyton magoltam. Hiszek benne, hogy ha valamit nem értünk, akkor kérdeznünk kell, aztán még keményebben dolgozni, hogy valóban beépüljön a válasz.
Megérte. A legtöbb vizsgámat kiváló eredménnyel tettem le, így be is kerülhetek a főiskolára, elég jók hozzá jegyeim. Ha minden kötél szakad, ez a lehetőség ott lesz nekem.”

Vélemény, hozzászólás?