Posted on Hozzászólás most!

Alapítványi kutyasétáltatás a Városligetben

Óriási érdeklődés mellett zajlott a Városligetben a Vigyél Haza Alapítvány kutyasétáltató napja, amelyen kilenc kutyust hoztak ki a zöldbe az Illatos úti telepről, hogy új gazdát találjanak nekik.
– Tavaly nem sikerült ezen a napon egyetlen kutyát sem örökbe adnunk, de most három is új gazdát talált, sőt egyet kedden visznek haza – mondta el a szombati rendezvényen Óvári András, a Vigyél Haza Alapítvány létrehozója.
– Annyira megtetszett nekünk ez a kis szuka, hogy úgy döntöttünk, hogy ő lesz ezentúl a kis kedvencünk – meséli Nagy Sugár, aki férjével együtt látogatott ki a kutyasétáltató napra. – Múlt héten halt meg a németjuhászunk, úgy döntöttünk, minél hamarabb szeretnénk másik kutyust. Esténként lejárunk sétálni, bár családi házban lakunk, így most már Fánival tesszük ezt, mert ez lesz a neve – kapcsolódik a beszélgetésbe Sugár férje.
Óvári Andrástól megtudtuk, az örökbefogadók teljesen ingyen jutnak hozzá az ebekhez, amelyek oltva és féregtelenítve vannak, sőt chip is van ültetve beléjük.

Vélemény, hozzászólás?