Posted on Hozzászólás most!

Állatbarátok a sérült fiatalokért – koncert és családi nap a Sportarénában

Szereted az állatokat? Szívesen próbálnád ki milyen az, ha egy sólyom a karodra száll? Állatbarát sátor izgalmas bemutatókkal, játékokkal és állatsimogatóval november 21-én a Jobb velünk a világ! 2010. családi programjaként délután 2 órától a Papp László Sportarénában.
Letesztelnéd mennyire vagy gondos gazdi? Festetnél állatos arcot magadnak? Tanácsot kérnél hogyan neveld, ápold otthoni kiskedvenced? Mindezekkel és sok egyébbel várunk téged 2010 november 21-én délután két órától Budapesten, a Papp László Sportaréna bejárata előtt felállított sátorban!
Hogyan is kerülnek állatvédők egy sérült fiatalok megsegítéséért szervezett koncertre?
Nagy örömünkre a Jobb velünk a világ! 2010. jótékonysági koncertet szervező Nem Adom Fel Alapítvány és támogatói, illetve a később csatlakozó, kifejezetten a mi programunkat sátorral és arcfestéssel támogató Vöröskereszt is hozzánk hasonlóan gondolkodó szervezetek: Valljuk, az összefogás előrébb visz. Mi nem hagyjuk, hogy a társadalmat oly gyakran kettéválasztó vita, “miért az embereket segítsük, az állatok nem tudnak tenni magukért, miért az állatokat segítsük, az emberek előrébb vannak”, valóban kettéválassza a segíteni akaró embereket. A Budapesti Állatmentők csapata és a Zöld Zebra Állat- és Természetvédő Egyesület összes önkéntese fontosnak tartja, hogy javuljon az állatok helyzete Magyarországon. Mindezt azonban akkor lehet elérni, ha egységesen tekintünk az állatokra és gazdáikra, hiszen összetartoznak. Ahogy eljárunk óvodákba és iskolákba, többekközt sérült gyerekek közé is, ahogy bármely rendezvényen igyekszünk szemléletmód változást elérni, ahogy a megelőzés munkánk egyik leglényegesebb része úgy azt is szeretnénk elérni, hogy végre az állatok és emberek összetartozását, közös megsegítésüket elérjük.
Ezért színesítjük a Jobb velünk a világ koncertjét érdekes, állati programokkal, ezért veszünk részt az Arénában a Civil Vásáron is, ahol állatvédős pólóinkat és naptárainkat megvásárolva egyszerre két célt segíthetsz: a bevétellel a sérült fiatalokat, a pólók hordásával és naptár olvasásával, használatával pedig az állatvédelmet! A családokra való tekintettel a kinti állatos program ingyenes, a belépő a koncertre és a benti programokra pedig 10 éves korig ingyenes! Várunk mindenkit, gyertek el!
Jegyeket a helyszínen is vásárolhattok, elővételben pedig: Ticketa.hu

Vélemény, hozzászólás?