Posted on 2 hozzászólás

Állati vérfürdő a tanyaudvaron

Kecskemét – Tizenegy kecskét marcangolt szét egy kutya a Bács-Kiskun megyei Kunfehértó településhez közel egy tanyán kedden; a rendőrség szerint a kutya gazdájának meg kell téríteni a kárt. A Kunfehértó-Erdőszélen lévő tanyán a kecskék visítására figyelt fel egy tanyaszomszéd, aki elkergette a karámban és az ólban vérengző kutyát, mely 11 kecskét szétmarcangolt, 17-et pedig megsebesített. A rendőrség körzeti megbízottja kiderítette a kutya tulajdonosát, és felhívta a figyelmét arra, hogy a kárt meg kell térítenie, s ha erre nem hajlandó, akkor az elpusztult állatok tulajdonosa polgári per keretében kérhet kártérítést – mondta a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.
Dr. Nyíkos Tamás főhadnagy hozzátette: felhívták a kutya tulajdonosának a figyelmét arra, hogy nem engedheti szabadon a vérengző állatot. A szóvivő szerint a rendőrség nem tehet többet az ügyben.
(A legújabb hírek szerint, tisztázódott a kutya, nem ő rendezte a vérfürdőt.)

2 thoughts on “Állati vérfürdő a tanyaudvaron

  1. MA a rendőrség reggel tisztázta a kutyát amire ráfogták ezt a tettet
    De bocsánatkérés és a sajtó javítás elmarad.
    Emberek ezt egy kutya csinálta volna ?!Ugyan már.
    Nem lehet hogy vaj volna kecske tulajdonos füle mögött és ellene irányult.

  2. Üdv!
    Sajnos én elég közeli szemlélője vagyok ennek a dolognak, ezért leírom mi is történt. Egy “jó szomszéd” látta csak a kutyát akit tappancsnak hívnak és két kis gyerek nagyon szeret mivel a mamáéké. A kutya kötve volt már napok óta mert elcsavargott. Sajnos mivel a sajtó és a “jó szomszéd” szerint ez volt úgy gondolták meg is oldódott , de nem mert ma reggelre szinte az összes kecskét megölte valami vagy valaki, A rendőrség kint volt, megnézte a kutyát és megállapította hogy nem ez a kutya volt bár a sajtóban ismét nem így jelent meg. Vadállat nem valószínű és éhes kutya sem mivel ezek az életben maradásért teszik és nem szórakozásból, az én véleményem az hogy idomított kutya lehetett, de ezt csak én gondolom.

Vélemény, hozzászólás?