Posted on Hozzászólás most!

Állatszeretete vitte sírba a fiatal lányt

A 23 éves Rebecca Carey egy állatklinikán dolgozott, ebből kifolyólag természetesen imádott minden kis négylábút. Egy nap azonban valami olyan történt, amire senki sem számított. Befogadott kutyusai eddig tisztázatlan okok miatt megvadultak, és szétmarcangolták a lányt.
Rebecca Carey imádta munkáját, aminek köszönhetően sok állat megfodult már a házában, akár csak ideiglenesen is. Évek óta öt kutyával élt, köztük egy pitbullal, akit hat éve fogadott be az utcáról.
A lány egy nap nem jelentkezett a menhelyen, ezért kollégái aggódni kezdtek miatta. Miután a telefonhívásokra sem válaszolt, azonnal értesítették a rendőrséget. Ekkor azonban már késő volt, Rebecca testére szétmarcangolva találtak rá, körülötte az öt ebbel.
“Nem volt sok vér. Mikor először megláttuk, úgy tűnt, csak elesett és beütötte a fejét.” A rendőrség eleinte gyilkosságnak gondoltaz esetet, az orvosszakértők viszont egyértelmen megállapították, hogy a kutyák végeztek a lánnyal.
Az állatokat másnap a lány szüleinek beleegyezésével elaltatták. “Nem kockáztathattunk. Nem hagyhattuk őket életben, hogy aztán egy másik ember életére is rárontsanak.” – mondta Rebecca édesanyja. Vidget.hu

Vélemény, hozzászólás?