Posted on Hozzászólás most!

Almabort iszik és pirítóst eszik a kengurugyerek

Esténként a tévé előtt ülve szürcsöli kedvenc almaborát Beemer, a kenguru. Az erszényes állat néhány hetes korában egy autóbaleset után került ausztrál pótmamájához.
Az ötvenéves Julianne Bradley maga sem gondolta volna tizennyolc hónappal ezelőtt, hogy a kis vörös kenguruhoz, úgy fog ragaszkodni, mintha saját gyereke lenne. A kis állat édesanyja egy autóbalesetben sérült meg, az asszony pedig mamája zsebéből mentette ki alig húszcentis korában, és egy puha zokniban nevelgette. Mára azonban az egész ház és kert is az adoptált Beemer életerévé vált. Julianne-nel együtt töltik a napot, sőt, az sem különleges, hogy egymás mellett hajtják álomra fejüket.
A reggelek úgy kezdődnek, mint a legtöbb családnál, csupán annyi a különbség, hogy az átlagosnak egyáltalán nem mondható kedvenc füvet is kap a megkent pirítós mellé. Aztán a kengurufiú felpattan az asztaltól, és kiugrál kis barátjához, a cicához, hogy vele labdázzon egy keveset. Esténként pedig a tévénézéshez gyakran legurít néhány pohár almabort is. Persze Julianne vigyáz rá, nehogy túl sokat igyon állatkája.
– Beemer imád tévézni, szereti a zenét is, olyankor gyakran táncol rá. Szegényke nem tudja, hogy ő most tulajdonképpen kenguru, vagy macska, esetleg kutya. Bár könnyedén átugorhatná a kerítést, mégsem teszi. Azt hiszem, velem akar maradni. A szívem szakadna meg, ha elszökne, olyan mintha a kisfiam lenne– tette hozzá Julianne.

Vélemény, hozzászólás?