Posted on Hozzászólás most!

Autóban élt, 23 kutyával és macskával

A 66 éves Carol Lynette Samuelst valószínűleg meg is büntetik, mivel nem megfelelően bánt az állatokkal. A nő bevallása szerint korábban sikeres macskatenyésztő hírében állt, azonban a gazdasági válság őt sem kímélte és katasztrofális anyagi helyzetbe került – írja a The Sun című brit napilap internetes oldala. Állítása szerint arra kényszerítették, hogy kiköltözzön a 1,5 millió dollárt (nagyjából 300 millió forint) érő otthonából, ezt követően pedig nem maradt más választása, mint beköltözni a saját autójába. Ide vitte magával azokat a macskákat, amelyeket “gyermekeiként” szeret.
Az RSPCA állatvédő szervezet egyik munkatársa elárulta, hogy az asszonyra tavaly szeptemberben bukkantak rá egy bevásárlóközpont parkolóházában (12 macska és 11 kutya társaságában), miután valaki bejelentést tett. Az állatok ketrecekben voltak az autó hátsó ülésén, illetve a csomagtartóban.
A szerencsétlenül járt Carol Lynette Samuels elmondta, hogy rengeteg dolgot veszített el az elmúlt időben, azt azonban nem akarta, hogy az állatok is elkerüljenek mellőle. “Csak ők maradtak nekem, olyan, mintha ők lennének a családom” – magyarázta az asszony a lap hasábjain.

Vélemény, hozzászólás?