Posted on Hozzászólás most!

Autómentes Hétvége a Cápás Állatkerttel

2011. szeptember 16-22. között tizedik alkalommal rendezik meg az Európai Mobilitási Hetet, amelynek központi gondolata a környezettudatos közlekedés, a fenntartható mobilitás.
Az Autómentes hétvégére lezárt Andrássy út 2,5 km hosszú korzóvá alakul, ahol mintegy 100 résztvevő kínál interaktív programokat a látogatóknak.
Szombaton és vasárnap számos kulturális rendezvény lesz az Andrássy úton. Számos független színház, kisebb társulat mutatkozik be, illetve jelen lesz öt fővárosi fenntartású intézmény is. A standok közt megtalálható lesz a ”Zöld stand a környezetvédelemért, igazi csemegét nyújt az Alternatív Hajtású Jármű Show és Verseny, akárcsak a TROPICARIUM standja is. Hírek szerint több mint ötven standon lehet előre jegyeket váltani a következő színházi idényre. A rendezvényt részben színházi évadnyitónak is szánják.
A Tropicarium felfújt cápával várja az érdeklődőket, emellett 11, 15 és 17 órakor izgalmas horgász- és lufi fújó versenyre kerül sor, de természetesen a standokhoz bármikor érdemes ellátogatni, mert kézműveskedés, arcfestés, ugráló asztal, állatsimogatás, tésztaragasztás, rejtvények és sok-sok meglepetés várja a családokat a Cápás Állatkert standjánál.

Vélemény, hozzászólás?