Posted on Hozzászólás most!

Az állatok népszerűbbek a Facebookon mint a celebek

Minek egy kutyának vagy macskának Facebook profil – kérdezik sokan. Ám egy friss tanulmány szerint ez mégsem olyan szokatlan dolog. Egy friss felmérés szerint 10-ből 1 háziállat rendelkezik Facebook, Twitter vagy YouTube profillal az Egyesült Királyságban.
Az állatartóknak több mint a fele rendszeresen megosztja kedvence fotóját az internet – állítja a PetPlan tanulmánya. Sőt, Neil Brettel messzebbre mutat, szerinte az állatok népszerűbbek a Facebookon mint a celebek.
Az állatok közösségi jelenléte már nem újdonság. Egyesek szerint nekik köszönheti a közösségi média a gyors növekedést. Rengeteg vicces, kedves állatkás videót láthattunk már a megosztókon, sőt a legnépszerűbb profilok “tulajdonosai” mind kutyák vagy cicák.
Lehet valami igazság ebben, ugyanis egy másik kutatás szerint a kutyatulajdonosok 14%-a létrehozott profilt a kutya számára. Mark Zuckerberg, a Facebook atyja is jópéldával jár elől ezen a téren, hiszen Beast nevű aprósága szinte születése óta jelen van a közösségi oldalon, több mint 146 ezer fős rajongótáborral. Zipp.hu

Vélemény, hozzászólás?