Posted on Hozzászólás most!

Az állatokban még sosem csalódtam

Keresztes Ildikó egy olyan fotósorozathoz adta a nevét, amely az állatok kiszolgáltatott voltára hívja fel a figyelmet. „Ez nem az első eset, és nem is az utolsó – megpróbálok mindent elvállalni, ami az állatvédelemmel kapcsolatos. Mindig is imádtam az állatokat. Azt kell, hogy mondjam, hogy én még az állatokban sosem csalódtam. Sose hazudtak a szemembe, sose vertek át, csak szeretetet és jóságot kaptam tőlük.”
Az énekesnő hozzátette: nem túl jó emberismerő. „Bár nagyon-nagyon sok embert ismerek, mégis valahogy magamból indulok ki, hogy nekem sosem volt szándékomban hazudni vagy átverni bárkit is. Nyilván óvatosabb vagyok már, de azért próbálom a jót feltételezni az emberekről” – meséli az X-Faktor mentora. „Az emberek nehezen közelednek, meg azt gondolják, hogy egy közismert ember az olyan, amilyennek ők elképzelték. De én ezt sem szeretem, amikor így ítélkeznek felettünk, hiszen egy civil ember nem ismer minket igazán. Csak abból tud képet alkotni, amit lát rólunk.”
Az énekesnő a közelmúltban válságba került kapcsolatáról is beszélt, valamint arról, hogy minderre hogy reagált a sajtó:„Sem én, sem a Laci egy szót nem nyilatkoztunk, sem eddig, és ezután sem fogunk. Mi nem szerettünk volna egy olyan pár lenni, aki a bulvár médiában szerepel. Azt gondolom, az elmúlt 25 évünk erre példa volt. Tehát ha bárki bármit ír, azt magától írja. Nézd, mi a kesztyűt nem fogjuk felvenni. Azt gondolom, ez az egész előbb-utóbb el fog ülni.” – osztotta meg gondolatait Ildikó a Tabu Tv riportjában, hozzátéve: „Írogassanak csak, ha nekik ez jó, én már ezzel nem tudok mit kezdeni” – fogalmazott. TabuTV.hu

Vélemény, hozzászólás?