Posted on Hozzászólás most!

Az állatvédők elfenekelnék Dieter Bohlent

Az állatvédők egy hatalmas plakáttal jelentek meg Dieter Bohlen házánál, melyen egy csirke éppen elfenekeli őt. A sztár bűne az volt, hogy egy olyan cég baromfi virslijét reklámozza, amely kegyetlenül bánik a szárnyasokkal.
A német tehetségkutató műsor, a Supertalent egyik zsűritagja Dieter Bohlen, így rendszeresen szerepel a tévében és a cégek is szívesen reklámoztatnak vele, kihasználva a népszerűségét. Az egykori Modern Talking-sztár nemrég például egy céggel kötött szerződést, melynek értelmében baromfi virslit népszerűsít. Az állatvédők ezen rettentően felháborodtak, hiszen tavaly már megvádolták a baromfitenyésztőket azzal, hogy a Twistringenben található telephelyen kegyetlenül bánnak a szárnyasokkal. A cég állítólag elismerte a dolgot, és azt ígérte, hogy levonja a konzekvenciát, de ez a mai napig nem történt meg. Bohlen bűne tehát az, hogy megállapodott ezzel a vállalattal, az állatvédők pedig tiltakozásuk jeléül a sztár háza elé vonultak egy hatalmas transzparenssel.
A háromméteres plakát szövege a következő volt: a wiesenhofi csirkék elfenekelnék Bohlen fenekét. A jobb hatás kedvéért mindezt rajzban is megörökítették, és egy csirke szőnyegporolóval üti Dieter hátsóját. A demonstráció persze nagy feltűnést keltett, és kellemetlen helyzetbe hozta a zeneszerzőt. Az állatvédők egyébként két hete is felemelték a hangjukat, mert a műsor zsűrije egy elefánton ülve reklámozták a műsort, ez pedig szintén nem tetszett nekik. A fotókért kattintson ide!

Vélemény, hozzászólás?