Posted on Hozzászólás most!

Az állatvédők kitüntetik Emily Deschanelt

Emily Deschanel nem csak megjátssza az állatbarátot a Dr. Csont című sorozatban, hanem mindennapokban is elkötelezett vegetáriánus, kiáll az állatok védelme mellett.
Folyamatos állatvédői tevékenységeiért június 2-án a Mercy for Animals (Kegyelem az állatoknak) nevezetű állatvédő szervezet – mely leginkább a haszonállatok tenyésztése során fellépő kegyetlenség megakadályozásáért küzd – kitüntetésben részesíti.
Az átadásra az ’Igazságot mindenkinek: egy éjszaka a kis és nagy élőlényekért’ elnevezésű rendezvényen kerül majd sor, és leginkább a haszonállatok védelme érdekében tanúsított kivételes szerepének és cselekedeteknek állít emléket. Vitathatatlan, hogy eredményessége hátterében az is szerepet játszik, hogy a személyes elkötelezettségét az állatok iránt a sorozatbéli karakterében, Dr. Temperance Brennan szerepében is hangoztatja és ezáltal sok emberhez el tudja juttatni az üzenetét.
A tavalyi évben Emily volt a ’Séta a haszonállatokért’ elnevezésű adománygyűjtő és figyelemfelkeltő rendezvény hivatalos szóvivője. Emily tehát valóban megérdemeli, hogy elismerjék az állatok jogaiért való küzdelmét.

Vélemény, hozzászólás?