Posted on Hozzászólás most!

Az elszabadult bika és a magyar Maugli hátborzongató története

17 év után megtaláltuk azt a fiút, aki 4 éves koráig kutyák között nevelkedett. De hogyan maradt életben, és mi történt Bercivel azóta? A Fókuszban döbbenetes felvételek mutatunk be egy szabadon garázdálkodó bikáról is, amely ma halálra rémisztette Dunakeszit.

4 éves koráig állatok között élt egy magyar fiú. A szenzáció annak idején még az újságokba is bekerült. 17 év után megtaláltuk Bercit, aki televízióban először meséli el hátborzongató történetét.
17 év telt el azóta, hogy a szabadban megtaláltak egy hányatott sorsú, négy éves kisfiút. Fejletlen volt, beszélni nem tudott. Történetét az újságok is megírták, Maugliként emlegették, és egy ország kezdett aggódni érte.
Berci élete ezután sem volt könnyű, de erről már nem szóltak híradások. A fiú közben szép lassan felnőtt. Szívében fájdalommal, lelkében pedig sebekkel próbált érvényesülni, de szinte csak pofonokat osztott neki a sors. 17 év után talán végre meghallja valaki, hogy amin keresztül ment, arról nem tehet, és hogy esély neki is jár.
Meglátogattuk otthonában, annál a családnál, amely magához vette az intézetből. Berci elmondta hogyan tanult meg beszélni, mire emlékszik a gyerekkorából, és persze álmairól is mesélt. Hogy egyszer talán ő is segíthet majd egy szülők nélkül nevelkedő srácnak boldogulni.

Vélemény, hozzászólás?