Posted on Hozzászólás most!

Az UniverZoo Üzleti és Élménypark vár még bérlőket

Az UniverZoo Üzleti és Élménypark Mogyoródon: Váraljai Péter, a beruházó UniZoo Kft. ügyvezető igazgatója, az UniverZoo ötletgazdája a helyszínen elmondta: egy teljességet vállaló, univerzális gondolkodás és küldetés nyomán jött létre az UniverZoo, amelynek neve is arra utal: egy olyan univerzumot igyekeznek építeni, ahol az ember és az állatvilág teljes egységet alkot. A UniverZoo logo és maga a háromszintes épület egymással szerves kapcsolatban áll. A logo Leonardo emberalakját és alatta, mellette, fölötte a föld alatti, a földi és az égi “világban” élő állatokat mutatja be. Ez a hármas tagozódás tetten érhető magában az UniverZoo központ épületében is, amely építészeti szempontból is igazi bravúrnak tekinthető. Ahol lehet, ott föntről, kintről jön be a napfény, nem csak a konferenciateremben, az irodákban is. A tágas tér pedig ugyanúgy sajátja az épületnek, mint a körülötte lévő terület.
Az UniverZoo-ba várnak még bérlőket. A központ Európa egyetlen helye, ahol minden, állathoz kapcsolódó eszköz, műszer, berendezések, szolgáltatások, stb. megtalálható, valamint széleskörű színvonalas szakmai és egyéb programválasztékot is kínál. A központ kiválóan alkalmas hazai és külföldi tulajdonú üzletek és cégképviseletek ellátására. Szakmai környezetének, remek logisztikai adottságainak, szolíd, megfizethető, az ágazat jelenlegi helyzetéhez igazodó bérleti díjaknak köszönhetően ideális környezet akár egy új cég magyarországi bevezetésére is.
Az UniverZoo versenyelőnyeit kihasználva az ismertté válás lerövidül, egy új cég rövid időn belül jelentős piaci résztvevő lehet. Az UniverZoo hatékony, integrált marketing tevékenységet folytat annak érdekében, hogy minél szélesebb vásárlói és látogatói kört megszólítson. Ez biztosítja a reklámra fordított kiadások legjobb megtérülését, marketing kampányoknál pedig érvényesíteni tudja a költséghatékonyságot. Weblap www.univerzoo.eu. Bérlői információk Molnár Mónika, telefon +36 70 6014282

Vélemény, hozzászólás?