Posted on Hozzászólás most!

Balogh Edina állatbarátságról tett tanúbizonyságot

Balogh Edinának (25) köszönheti életét egy kutyus, akire a Barátok közt színésznője egy buszmegállóban akadt rá. A sorozat Kingájáról köztudott, hogy nagy állatbarát, otthonában két kutyus is élvezheti a gazdi hatalmas szeretetét.
Edina a napokban éppen hazafelé tartott párjával, amikor egy buszmegállóban egy láthatóan beteg német juhászt pillantott meg.
– Már messziről láttam, hogy valami baja van, gondoltam, elütötték, mert a lába be volt vizesedve, és a csípőjét is nehezen tudta mozgatni. Ráadásul a tűző napon teljesen kitikkadt – mondta a Blikknek Balogh Edina, aki persze azonnal megitatta az állatot.
– Biztos voltam benne, hogy van gazdája, csak nem tud hazamenni a sérülései miatt. Az állatmentőket hívtuk, akik segítettek bevinni a kutyust az Illatos úti menhelyre. Az állatorvosom, dr. Kozma Tamás – aki egyébként a menhely igazgatója is – megvizsgálta, és szerencsére azonnal felismerte az állatot – mondta Edina, aki nem csupán a kutyus életét mentette meg, hanem gazdáját is megóvta egy hatalmas veszteségtől. Nem is tudjuk, milyen nagy szüksége van egy kiszolgáltatott állatnak a mi segítségünkre.

Vélemény, hozzászólás?