Posted on Hozzászólás most!

Becsípett makik és a mókás állatvideók a neten

Apró vagy épp nagyobbacska szőrmókok bármikor képesek arra, hogy bájos megjelenésükkel, illetve mókás tetteikkel mosolyt csaljanak az arcokra. A következő videókat milliók imádják: egész biztos, hogy miután megnézed, te is csatlakozol rajongóikhoz.
Az erjedt marula áldatlan hatásai – Sokan azért tartják szórakoztatónak a becsípett állatokat felvonultató videót, mert saját gyarló mivoltuk igazolását látják benne, holott a néhány perces film enélkül is emlékezetes.
Az Afrikában termő marula gyümölcsöt különösen kedvelik a helybéli állatok, amikor pedig lehull a földre, nem győznek lakmározni belőle.
A sárga desszert azonban ilyenkor már túlérett, a cukortartalom és az erjedési folyamatok miatt pedig az alkoholhoz hasonló hatást fejt ki azokra, akik fogyasztanak belőle.
Rendszerint így járnak az állatok is, a makiktól az elefántokon, rinocéroszokon és struccokon át mindenki dülöngél a szavannán, mielőtt édes álomba merül, majd szembesül a másnaposság jól ismert hatásaival.

A bébielefánt, aki megijedt magától… Ha a teljes cikk érdekel, látogasd meg a Femina.hu oldalt vagy az eredeti cikket ide kattintva.

Vélemény, hozzászólás?