Posted on Hozzászólás most!

Beperelték Steven Seagal-t

A legendásan rezzenéstelen arcú világsztár komoly perre számíthat, mivel reality műsora forgatása során véletlenül elpusztult egy állat.
A legendás akcióhős, Steven Seagal komoly perre számíthat, miután reality tv műsorának forgatása közben elpusztult egy állat. A rezzenéstelen arcú sztár a sorozatban rendőrségi egységeket kísér el a bevetésekre, amelyet filmre vesznek.
A Steven Seagal: Lawman márciusi forgatása során az Úszó erőd sztárja a Maricopa megyei Sheriff hivatallal közösen egy bejelentés alapján kezdett akcióba Jesus Sanchez Llovera farmján a Arizonában. A rendőrség azt feltételezte, hogy a férfi birtokán illegális kakasviadalokat rendeznek. A férfi most azt állítja, hogy a házkutatás során a hatóságok komoly károkat okoztak az otthonában, valamint megölték a gyermekei 11 hónapos kiskutyáját. A tulajdonos szerint a kutyát és több mint 100 kakast csupán a műsor kedvéért mészároltak le, amit természetesen rögzítettek is.
Seagal és a helyi sheriff, Joe Arpaio már meg is kapták az idézést a bíróságra, ahol Llovera százezer dollárt követel tőlük. Emellett azt is kérte, hogy a színész írásban kérjen bocsánatot gyermekeitől, akik elveszítették a kedvencüket.

Vélemény, hozzászólás?