Posted on 1 hozzászólás

Bíró Icát még a mosdóba is elkiséri a kutyája

Az egykori metal lady mindig kiskutyájával együtt jár mosdóba, hiszen csak így érzi biztonságban magát az idegen betolakodókkal szemben.
A Tabu Tv egy sajtóvacsorán kapta mikrofonvégre Bíró Icát, aki a mosdóból kisétálva adott interjút a stábnak. “Szervusz! A kutyusommal mentem mosdóba, nem szeretem otthagyni sehol, mert akkor sír utánam. Ilyenkor bent leteszem és ügyel, Ő az én őrző-védőm!” – meséli az internetes sztártévének Bíró Ica, aki rendszeresen Yodát bízza meg azzal, hogy ne engedjen a wc fülke közelébe idegeneket.
Bíró Ica manapság egyébként mindenhová magával viszi a yorkshire terrierjét, aki talán még a gonosz újságíróktól is megvédené őt. “Nekem nagyon jó a kapcsolatom az újságírókkal: én szeretem őket, és érzem, hogy Ő k is engem. Nagyon komoly konfliktusom még nem volt, de amikor lejött pár olyan cikk, ami nem volt valós, akkor a főszerkesztő mindig felhívott, elnézést kért és kompenzációt ajánlott!” – mondta el a Tabu Tv internetes videójában Bíró Ica.
“Nagyon sok negatívat azért nem lehet rám húzni. Igyekszem emberi értékek szerint élni, ez a hivatásom… Amikor az újságírók már végképp nem tudnak megkérdezni erről vagy arról a témáról, akkor megkérnek, hogy segítsek, én pedig amit tudok, azt odateszem!” – osztotta meg a Tabutv-vel a fitnesz lady, aki az interjú alatt végig a kezében tartotta a felvigyázó kiskutyát. Videóriport itt

1 thought on “Bíró Icát még a mosdóba is elkiséri a kutyája

  1. sajnos a metal-ladynknek fogalma sincs, hogy milyen szenvedést okoz a kutyájának nap mint nap mivel ő nem képes egyedül lenni, a picike, semmilyen kutyához méltó irányítást nem kap, ezért a szeparációs stressz mintapéldányává vált…
    persze képviseljünk pozitív emberi értékeket!…csak ez a kutyát nem érdekli…ő nem egy emberi értékrendtől lesz boldog hanem attól ha kutyaként élhet!

Vélemény, hozzászólás?