Posted on Hozzászólás most!

Bottal verte agyon az állatot a politikusnő

Állatvédők támadják Sarah Palin korábbi amerikai alelnökjelöltet, amiért a politikus a saját valóságshow-jában egy ütővel agyonvert egy frissen kifogott halat.
Ismét áll a bál Sarah Palin műsora körül. A volt amerikai alelnökjelölt – aki 2012-ben Barack Obama kihívója lehet – ugyanis műsorának legújabb részében saját kezűleg vert agyon egy halat egy bottal. Az egyik, állatok jogaiért harcoló szervezet szóvivője szerint a „Sarah Palin Alaszkája” című műsorban lejátszott jelenet undorító volt és tanúbizonyságot adott arról, hogy Palin mindenféle könyörületnek híján van.
– A legvisszataszítóbb dolog az volt, hogy Palin láthatóan élvezte is, hogy árthat egy állatnak – tette hozzá a szóvivő. Az állatvédők akkor akadtak csak ki igazán, amikor néhány másodperccel később Palin szintén botrányos életű lánya, Bristol a hal kivágott és még dobogó szívével, mosolyogva pózolt a kamerák előtt. Az állatvédők vádjaira Palinék nem reagáltak, de a helyi hatóságok szerint a bottal történő agyonverésben nincs semmi kifogásolni való, hiszen az kevés fájdalommal jár és bevett szokás a halászok körében.
Palin műsora egyébként rendkívül jól indult, alig egy hét alatt azonban csaknem 40 százalékkal esett a nézettsége. Ráadásul a nézők átlagéletkora 57 év, ami igencsak eltér a reklámozók célközönségétől. Szakértők szerint ha tovább folytatódik a csökkenés, akkor Palinék hamarosan lekerülhetnek a képernyőről. Forrás: BorsOnline

Vélemény, hozzászólás?