Posted on Hozzászólás most!

Brutálisan megvertek a rendőrök egy juhászt

Még nem tudni, hogy pontosan mi történt a juhász és a rendőrök összecsapásán, egy biztos, a juhászt alaposan helybenhagyták a rendőrök. A juhász szerint csupán az volt a bűne, hogy állatai tiltott helyen legelésztek, a rendőrök viszont azért jelentették fel, mert állítólag rájuk támadt a botjával. Részletek a Szószólóban.
A juhász a Szószólóban elmesélte: hajtotta a birkáit, amikor megállították a rendőrök, hogy igazolja magát. A juhász nem tudta hirtelen megállítani a nyájat, ezért a rendőrök földre teperték, megbilincselték és elkezdték rugdosni, úgy hogy elvesztette az eszméletét. A juhász elmondása szerint ő a birkáknak a hadonászott nem a rendőröknek. Úgy volt vele, hogy a hídnál megáll a rendőr is, és a birka sem megy a lucernásba, amiből, ha belakmározik, felfújódik.
A juhász egy hétig nyomta az ágyat, addig az ember terhes felesége látta el az állatokat. A juhász feljelentette a rendőröket, és az elveszett 22 birkája után kártérítést követel. A rendőrök is feljelentették a juhászt. A juhászt jövő héten hallgatja meg az ügyészség.

Vélemény, hozzászólás?