Posted on 1 hozzászólás

Budaőrsi Állatmenhely az Angyalok erdejében

Kedves Barátaink, Kedves Állatbarátok! Most lehetőség van egy érdekes, új módszerrel támogatni a Budaörsi Menhelyet. Aki teheti, vegyen részt az eseményen, látgasson el a helyszínre, vagy küldjön sms-t! Ilyen egyszerű és egyben szórakoztató jótékonykodásra ritkán van lehetőség.
A lényeg: A Felvonulás téren 500 db fenyőfát állítottak fel, létrehozva ezzel az Angyalok Erdejét, amely jótékonysági versennyel párosul. Vállalkozások „fogadhatnak örökbe” karácsonyfákat, hogy így népszerűsítsenek, támogassanak egy-egy alapítványt, jótékony szervezetet. Az ide látogatók ingyenes kulturális eseményeken, koncerteken vehetnek részt, és „jótékonysági verseny” keretében SMS- ben szavazhatnak a számukra legvonzóbb ügyekre.
A legtöbb sms-t kapó szervezeté lehet az 5 000 000 Ft-os fődíj. Indulunk az 5 000 000 Ft-os fődíjért, de megelégszünk az összegyűlt adományokkal is!
A Budaörsi Menhelynek is van egy fenyőfája az 500-ból a 448-as sorszámmal az Angyalok Erdejében, ahol pénzt, adományt lehet adni a menhelyen élő állatok életkörülményeinek javítása érdekében. A menhelyünket a Theo Co Reklámdekoráció Gyártó Kft támogatja az esemény idejére.

Számlaszámunk: Biatorbágy és Vidéke Takarék Szövetkezet 64500041-10417177
Az 5 000 000 Ft fődíj megnyeréséért normál díjas SMS-el lehet szavazni a 06-70/717-7500 telefonszámon a 448-as kóddal, mely a menhelyünk kódja. Adományozásra pedig a helyszínen van lehetőség „angyaltallérral”, melyet 200 Ft/db áron lehet megvásárolni az Angyalkuckóban. Részletek, további információk a honlapon található Angyalokerdeje.hu
Gazdikat is keresünk! Jó szórakozást és adakozást kívánunk szeretettel, valamint Békés Boldog Ünnepeket!
A Budaörsi Állatmenhely dolgozói, önkéntesei, állatkái

1 thought on “Budaőrsi Állatmenhely az Angyalok erdejében

  1. […] vezet, de jól áll az ÁGOTA Alapítvány és az Állat és Ember Állatvédő Egyesület, Budaőrsi Állatmenhely is. A tét persze nem csekély, így minden alapítvány igyekszik felhívni magára a figyelmet. A […]

Vélemény, hozzászólás?