Posted on 1 hozzászólás

Budapesti Állatmentők – tetovált állatvédők

Elég öt mázsa tetovált férfi, és az állatkínzók jobb belátásra térnek. Többek között ez lehet a Tetovált Állatmentők sikerének titka, a szervezet ugyanis zömében kigyúrt küzdő sportolókból áll, akik ráadásul tetováltak is.
– A hivatalos nevünk Budapesti Állatmentők – mondja derűsen a szervezet életrehívója, Perédi Gergely. – A tetovált állatmentő név csak úgy ránk ragadt, mert tény, hogy tagjaink 90 százalékának van valamilyen tetoválása. Ez viszont nem volt felvételi követelmény, csak mivel baráti körből jöttünk össze, így alakult. A tetovált állatmentők tagjainak mind van polgári foglalkozása, pénzük nem származik abból, hogy segítséget nyújtanak a bajba jutott négylábúaknak.
– A többi állatvédő szervezet tudásban, tapaszta latban előttünk jár. Mi viszont ha kimegyünk egy helyszínre hárman-négyen, ami összesen biztos jelent 500 kilót, akkor elég gyorsan jobb belátásra tudjuk bírni az állatkínzót.
Az állatvédők legutóbb a madártani intézet közleménye ellen emeltek szót. Pál Laca, a szervezet tagja a macskák védelmét tűzte zászlajára.
– Érthetetlen számunkra a madártani egyesület közleménye, amely a macskákat teszi felelőssé a védett madarak pusztulásáért – mondta Laca. – Gyávának tartjuk az egyesületet: valószínűleg azért beszélnek a kóbor macskák okozta állítólagos pusztításokról, mert az kisebb veszéllyel és konfliktussal jár, mintha felvennék a küzdelmet a madárfészkeket leverőkkel, a gólyákra és más védett madarakra lövöldözőkkel, a kegyetlen vadászokkal, orvvadászokkal, a szervezett magyarországi olasz luxus­orv­va­dá­szattal és a perverz állatkínzókkal. Forrás: Blikk

1 thought on “Budapesti Állatmentők – tetovált állatvédők

  1. […] pofonokra képes küzdősportolókat kerestünk fel, akik cicákat, kutyákat mentenek. Ők a Tetovált állatmentők. Elkísértük őket egy bevetésükre, hogy lássuk, mire és hogyan használják óriási testi […]

Vélemény, hozzászólás?