Posted on 1 hozzászólás

Cini és az állatmentő

Zalatnay Saroltát, Cinit lassan Tribuszernével egy szinten emlegethetjük, már ami a pénz forgási sebességét és irányát illeti, bár ezen az összehasonlításon hirtelen nem tudom, melyikük sértődik meg jobban.
Az énekesnő állítólag nemrég valami állatmentő asszonytól csalt ki egy csomó pénzt, olyantól, aki Hummerrel járta a tanyákat, hogy megmentse az éhségtől haldokló lovakat és teheneket, de most már ott döglenek meg, mert a terepjárója és a 83 éves édesanyja nyugdíjból összekuporgatott pénze is ráment a jóhiszeműségére.
A zűrös történet, amiből már rendőrségi ügy is lett, valahogy úgy szól, hogy a Zalatnay – aki önként ajánlotta fel, hogy segít szponzort szerezni az állatmentő alapítványnak – ettől a nőtől először félmilliót kért kölcsön, hogy be tudja fizetni a Mercedese elmaradt lízingrészleteit, majd ezt nem adta meg, viszont kicsalt tőle újabb 400 ezret arra hivatkozva, hogy – figyelj! – a nevelt lánya amerikai keresztanyja után örökölt, és amint megjön az átutalás, abból visszaadja a pénzt.
De a Cini semmit nem adott vissza, erre föl állítólag karácsony előtt még kért, és csodák csodájára megint kapott egymillió forintot ettől a szegény állatmentő asszonytól, aki, hogy kisegítse, elzálogosította a terepjáróját, és kölcsönt vett föl, mert neki sem volt hirtelen ennyi pénze. A sztori nekem sehogy nem áll össze fejben, mert ennyire ostoba senki nem lehet, vagy a Cini tud valamit, amit hülye lenne elárulni… Fejes Gábor, Borsdaráló

1 thought on “Cini és az állatmentő

  1. […] Zalatnay Saroltát egy szolnoki állatmenhely vezetője, aki 2 millió forintot adott kölcsön az énekesnőnek, de a határidőig nem kapta vissza. Zalatnay Sarolta szerint ez […]

Vélemény, hozzászólás?