Posted on Hozzászólás most!

Csivava majális

Május 2-án megrendezik Magyarország I. Csivava majálisát. Az apró négylábúak és gazdáik nem csupán találkozhatnak és tapasztalatot cserélhetnek egymással, hanem a kutyusok ügyességi és gyorsasági versenyen mérhetik össze erejüket.
“Egy olyan rendezvényt szeretnénk megvalósítani, ami a későbbiekben hagyománnyá válhat. A Csivava majális kiváló alkalom arra, hogy eloszlassuk mindazokat a félelmeket, előítéleteket, amelyek a világ legkisebb kutyafajtáját övezik. Szeretettel várunk minden kutyatulajdonost, állatbarátot, és azokat is, akik még csak gondolkodnak az ebtartáson” – mondja Kis Hegedűs Réka, főszervező.

A csivava majálison a versenyeken kívül az érdeklődők megcsodálhatják a hírességek kutyáit, kutya divatbemutatót láthatnak a DogLove Shop termékeiből, szaktanácsot kérhetnek dr. Varga József állatorvostól, kutyafotókat kaphatnak Kis Csanád “állati fényképésztől”, valamint értékes ajándékokat nyerhetnek. Az esemény rendezői a nehéz sorsú állatokról sem feledkeznek meg, az Elveszett Állatok Alapítványának szerveznek gyűjtést. A fantasztikus hangulatról, ételről, italról az Evezős étterem gondoskodik. Az esemény helyszíne és időpontja: “Magyarország I. Csivava majálisa” Bp, III. ker. Római part, Evezős étterem és Bowling Klub. 2010. május 02. 14 órától.

Vélemény, hozzászólás?