Posted on 1 hozzászólás

Debreceni Net Vet rendelő díjat kapott

Debrecen: Nagy Elek, Nagy Zsolt, Toldi Éva, Nagy Otília, Török Gábor állatorvosokat, Oltay Bernadett vezető asszisztenst, valamint Hajdú Judit, Földiné Tóth Szilvia, és Galla László asszisztenseket nagy megtiszteltetés érte: szakmai felkészültség és csapategység alapján ők a legjobbak.
Tudjuk magunkról, ha baj van, ha sajog vagy egyszerűen csak gyengének érezzük magunkat, az sem mindegy, milyen hangsúllyal szólnak hozzánk. Ha szeretteinket éri bántódás, betegség, baleset, érzékenységünk megsokszorozódik, hiszen a magunk nyűgét még csak-csak elviseljük valahogy, a szívünkhöz közel álló szenvedésének enyhítése azonban nem tűr haladékot. Nagyon jól tudják ezt a Net Vet Kft. munkatársai is, akik az állatorvosi rendelőben arra is fokozottan figyelnek, hogyan fogadják a recepción a beteget, azaz annak gazdáját. A szakmai tapasztalat, a kiváló referencia ugyanis kevés: az állatok felé, ahogy tulajdonosaik felé is emberséggel a legérdemesebb közelíteni. A bizalmat nem lehet beadni egy injekcióval – bár fáradságos munka áll mögötte, a hatékony és minőségi szolgáltatásnak ez az alapja.
Bizalom két és négy lábon:Toldi Éva szerint ugyanilyen fontos a csapat egysége. A siker érdekében együttműködésre, szakmai alapokon nyugvó közérthető kommunikációra van szükség. A gazdi joggal várja el, hogy az orvos felkészülten fogadja kedvencét. Ahogy azt is, hogy ha már a vizsgálóasztalon fekszik az állata, csak körülötte forogjon a világ. Ez a recepciót a rendelővel összekötő számítógépes hálózat segítségével valósul meg – mire a beteg sorra kerül, az orvosok már minden kórelőzményt ismernek. Nagy Elek úgy véli, a négylábú páciensek és kétlábú kísérőik megbecsülése nagyban hozzájárult a Kedvencek Állatorvosa Díj elnyeréséhez. – A „törzsvendégeink” mindig fontosak voltak számunkra. Ezért is az az elvünk, hogy az általunk alkalmazott kedvezményeket nagyobb mértékben azok kapják, akik rendszeres és visszatérő vendégei a rendelőnek.
Csak semmi mellébeszélés: Nagy Zsolt a nyílt kommunikáció, az egyenes beszéd híve. Mint mondta, a tulajdonosokkal általában tömör, céltudatos beszélgetést folytat, hiszen nem szereti a mellébeszélést. Az elsődleges cél ugyanis is, hogy a hogy a házi kedvenc állapota gyorsan javuljon, meggyógyuljon, mert igazi eredményt ezzel tudnak felmutatni.
A díj: Minden esztendőben az az állatorvos, állatorvosi rendelő vagy állatpatika nyeri el a Kedvencek Állatorvosa Díjat, amelyik kiemelkedő szakmai színvonalú munkája mellett követendő, vevőközpontú szolgáltatást biztosít a kedvtelésből tartott állatok tulajdonosai számára.

1 thought on “Debreceni Net Vet rendelő díjat kapott

  1. Gratulálok az egész csapatnak a díjhoz. Én a drágaságommal a 4 hónapos Shívával 4 napja járok hozzájuk, de nem bántam meg, hogy őket választottam, mert segítőkészek, kedvesek, türelmesek és az állatokért vannak. Nagyon sok erőt adnak a gazdiknak mint pl. nekem is. Ha ők nem bátorítanának már lehet feladtam volna. Remélem nagyon sok sikerben lesz részük még, mert szerintem Debrecen legjobb Állatorvosi Rendelőintézete a legjobb orvosokkal.

Vélemény, hozzászólás?