Posted on Hozzászólás most!

Demonstráció az ukrajnai állatkínzások ellen

Demonstráció az ukrajnai állatkínzások ellen – 2012. március 31. Gyere el és tiltakozz te is! Miről van szó?  Állatokat mészárolnak le a Foci EB miatt, cikk itt. Halomra ölik a kutyákat a Foci EB miatt Ukrajnában, cikk itt.
Mint bizonyára hallottatok róla, az idei foci UEFA EB-t Ukrajnában és Lengyel-országban rendezik. Az Ukrán hatóságok az odalátogató turisták szeme elől egy felháborító megoldással kívánják eltüntetni az utcán élő gazdátlan kutyákat és macskákat! Sok esetben élve égetik el őket mobil krematóri-umokban.
2012. március 31-én délután 14 és 17 óra között Budapesten, a Deák téren az Országos Állatvédőrség is tiltakozik az ukrajnai események miatt. Ezen kívül demonstrációnkkal fel kívánjuk hívni a figyelmet a hazai állatkínzásokra is, főképp, hogy a törvényben lehetőséget adó letöltendő börtönbüntetések helyett csak pénzbírságot szabnak ki a bíróságok!
Csendes tüntetés az “ukrajnai tisztogatások” négylábú áldozataiért, gyertyagyújtással és aláírásgyülytéssel. Információs szórólapok, aláírásgyülytő ívek később letölthető formátumban, és a helyszínen is rendelkezésre állnak. A végleges helyszín: Budapest, Deák tér, a templom elötti parkban 14órától 17 óráig. Csatlakozás a Facebook-on az eseményhez itt

Vélemény, hozzászólás?