Posted on Hozzászólás most!

Dopeman, Vad Katalin, és Sarka Kata kislányával az állatkerben

Vad Kati Málnával, Rába Timi kislányával, Hajas Laci Orsi lányával, Gombos Edina a kis Mirandával, Gáspár Laci Mirjammal, Dopeman barátnőjével és kislányával, Fannival, Kiss Endi családjával, a várandós Sarka Kata Noémivel, illetve Kovács Áron feleségével, Gabival, és kisfiúkkal, Mátéval érkezett a Fővárosi Állat- és Növénykertbe, hogy együtt ünnepeljék a gyereknapot, rendhagyó módon: a sztárcsemetéket és szüleiket Misi kakas kalauzolta végig az állatkerten.
A kicsiknek a Simógató tetszett a legjobban, ahol vidáman etethették a kiskecskéket: Gombos Edina kislánya, Miranda (a képen) másfél éves kora ellenére nagyon élvezte a kirándulást, a pólóját pedig büszkén mutogatta az állatkert többi látogatójának: – Miranda először látja a budapesti állatkert lakóit. Az állatok viszont nem idegenek a számára, mivel a házunktól nem messze számos háziállat él szabadon – árulta el a műsorvezető.
Kovács Áron, a Class FM műsorvezetője a Frizbi felvétele miatt késve érkezett, ám még a közeledő eső sem tántorította el attól, hogy feleségével és kisfiával részt vegyen a kivételes elő-gyereknapon.
A magyar rajzfilmfigurák népszerűsítése mellett jótékonysági célja is volt a különleges programnak: a pólók eladásából származó bevétel egy részét a Jagasics V. Csonka Hedvig vezető divattervező egy Pető Intézeti kisfiúnak, Szabinak a gyógyulására ajánlja föl.Kukorival és Kotkodával tartotta első állatkerti látogatását Sarka Kata kislánya, Noémi (15 hónapos). A magyar rajzfilmfigurák népszerűsítése mellett jótékonysági célja is volt a programnak: a pólók eladásából származó bevételt egy a Pető Intézetben lévő kisfiúnak, Szabinak a gyógyítására szeretné fordítani a tervezőnő Jagasics V. Csonka Hedvig.

– Noémi még sohasem volt állatkertben, ez volt az első alkalom – mondta Sarka Kata. – Tavaly még nagyon kicsi volt hozzá, az idén pedig eddig nem volt rá időnk. Nagyon tetszett neki, minden érdekelte, alig bírtam szaladni utána a pocakommal. Megígértük neki, hogy gyereknap alkalmából elhozzuk ide egy egész napra. Peti pedig már megkért, hogy mindenképpen szerezzem be az összes régi magyar rajzfilmet DVD-n, hisz nem lehet, hogy Noémi ne ismerje őket, amikor az édesapja ezeken nőtt fel! – mondta Sarka Kata. A videó leírása: Az állatkertben jártunk, ahol a közelgő gyereknap alkalmából honi celebek és porontyaik simogathatták az állatokat.

Vélemény, hozzászólás?