Posted on Hozzászólás most!

Dubaji luxus várta Overdose-t

Overdose több mint hat órát repült Frankfurtból és helyi idő szerint tegnap kora délután, érkezett Dubajba. Az őt kísérő munkalovas szerint az utazás alatt végig nyugodt volt, állatorvosa, Dr. Szmodits Zsolt pedig arról tájékoztatta a PannoniaOverdose.hu-t, hogy a ló jó hangulatban, problémamentesen érkezett meg, s már első sétáján is túl van.
Overdose a következő hat napot karanténban tölti, amelyben 48 óra elteltével már munkát is végezhet, igaz, csak a többiektől külön, hiszen a karantén lényege pont az, hogy más lóval ne találkozhasson. Ráadásul ott fényképezni sem szabad, így első képeinket mi is csak akkor tehetjük majd közzé Dubajból, amikor Overdose már elhagyta e létesítményt.
A Dubaji versenyeket a Meydan versenypályán tartják, ami részben a korábbi Nad Al Sheba pálya helyére épült. Overdose karanténja pedig ez utóbbi, régi, de korszerű létesítményeinek egyikében van. Mikóczy Zoltán csak annyit mondott a körülményekről, hogy Overdose olyan luxusistállót kapott, amilyenről mi csak álmodni tudunk.
Itt mindent megkap, a csapat Magyarországról csak a felkészítés és a kint tartózkodás idejére szükséges takarmány-kiegészítőket vitte magával, melyeket Dr. Vida Imre és a Vida-Vet Kft. biztosított Overdose számára.
Már a PannoniaOverdose.hu-n is látható a 24 órás Dubai Racing lóversenycsatorna adása, mely élőben közvetíti a Dubai World Cup Carnival összes versenynapját, így Overdose futamait is. Más időpontokban az év nagy versenyeit ismétlik, lovas dokumentumfilmeket sugároznak, vagy arab sejkek mutatják be lovaikat, ménesüket.

Vélemény, hozzászólás?