Posted on Hozzászólás most!

Egy kutyát mentett, tíz lett belőle

Amikor Kriszta úgy döntött, megmenti a magányosan kóborló öreg kutyát, még nem sejtette, hogy alig 24 óra elteltével már egy sereg aprónépre kell felügyelnie.
– Egy elhagyott iparterület mellett sétáltunk, amikor meg pillantottuk a szálkás szőrű tacskó keveréket – mesélte Kriszta. – A kutyus láthatóan kimerült volt, így magunkkal vittük, megetettük, majd felhívtunk néhány állatvédő szervezetet, hogy fogadják be az ebet, akit Maláta névre kereszteltünk.
Egy alapítvány jelezte, hogy másnap vihetik a tacsit, ám reggelre hatalmas meglepetés fogadta Krisztáékat: Maláta mellett kilenc lehetetlenül apró szőrgombóc feküdt békésen! A kutyamama teljes odaadással szoptatta az újszülöttjeit, miközben ártatlan szemekkel nézte megmentőit.
– Sejtettük, hogy vemhes, hisz gyanúsan nagy volt a pocakja, de arra nem voltunk felkészülve, hogy négylábú védencüknek már csak néhány órája van az ellésig – mesélte Kriszta, aki természetesen úgy döntött vendégül látja a hontalan kis családot, amíg a kölykök megerősödnek.
A kilenc apróság még csak két napos, ám hat hét múlva már égetnivalóan rosszcsont kutyagyerekekké cseperednek, akik hatalmas felfordulást okoznak majd a lakásban.
Aki úgy döntött szívesen megmentené egy kiskutya életét, és képesnek érzi magát arra, hogy egy életen át gondoskodjon egy kicsi állatról, az mielőbb jelentkezzen a zsuzsa.bata@ringier.hu címen vagy hívja a 06 30 696 0658-as telefonszámot.

Forrás: Blikk

Vélemény, hozzászólás?