Posted on Hozzászólás most!

Elfogta a bűnözőt a rendőrkutya

Bokrok közé bújt, majd megpróbált elszökni a járőr elől egy kétszeresen is körözött kaposvári férfi, aki nem tudta kijátszani Devilt, a kaposvári rendőrkapitányság nyomozó kutyáját.
A férfit elfogták és a büntetés végrehajtási intézetbe szállították – tájékoztatta a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószolgálata kedden a sajtót.
Bíró Gábor, a megyei rendőrség szóvivője elmondta: lopások miatt ítélték el már kétszer is, és hónapok óta meg kellett volna kezdenie büntetése letöltését annak a férfinak, akire egy rendőrautóból figyeltek fel a járőrök hétfőn Kaposváron.
A férfi egy üzletből lépett éppen ki, mikor a járőr kocsi elhaladt előtte. A járőr a visszapillantó tükörből észrevette, hogy a férfi a rendőrautó láttán ijedten visszalépett az üzletbe. A járőr ezért visszatért az üzlethez, ahonnan addigra elsietett a férfi, de vesztére Devil, a nyomozó kutya hamar a Jókai liget bokrai közé vezette gazdáját, ahová a körözött személy elrejtőzött. A férfi meglátva a kutyát megpróbált tovább menekülni, de a kutyás járőr utolérte és feltartóztatta.

Vélemény, hozzászólás?