Posted on Hozzászólás most!

Elszabadult egy elefánt a Kálvin téren

Felhúzta a nyúlcipőt Szandra (34), a Magyar Nemzeti Cirkusz ázsiai elefántja. Az ormányos már hozzá szokhatott a rivald-afényhez, hiszen ő volt a Polipka című James Bond-film sztárja is, de amikor kedden a Kálvin téren forgattak vele, megrémült a hátán lévő párnáktól, hirtelen sarkon fordult, és menekülőre fogta
A riadt elefánt előbb megszabadult terhétől, majd mázsás lépteivel egészen a Múzeumkertben álló, biztonságot jelentő szállító járműig nyargalt. Akciójával okozott némi felfordulást, ám nála jobban senki sem illetődött meg.
– Egy forgatáson mindig előfordulnak izgalmas helyzetek. Az a dolgunk, hogy ezeket megoldjuk, hiszen egy profi stáb áll mögöttünk – mondta Major István, a Filmteam producere.
A stáb a spanyol ONCE Alapítvány megbízásából forgatott, amely saját lottót működtet, hogy a bevételből a vak embereket segítsen.
– Az ONCE spanyolul 11-et jelent, ezért 2011. 11. 11-én 11 millió eurót sorsolunk ki. Ezt népszerűsíti a film – magyarázta Antonio Mayor, az ONCE kommunikációs igazgatója.

Vélemény, hozzászólás?