Posted on Hozzászólás most!

Elszabadult két ló egy szegedi lovardából

Két ló szabadult el egy szeged-baktói lovardából szerdán, az egyik állat hátán egy lovagolni tanuló gyermek ült; a lovakat sikerült befogni, senki nem sérült meg – közölte a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője az MTI-vel.
Tuczakov Szilvána elmondta, hogy az állatokat egy éles, durranó hang ijesztette meg őket. A lovak egyikén épp egy gyermek ült, akit az oktató lovagolni tanított. Amikor a megrémült állatok elindultak, a gyermek leesett, de szerencsére nem sérült meg – tette hozzá a szóvivő.
A két ló az elkerített lovarda nyitott kapuján jutott ki. Baktón és Felsővároson látták őket ügetni, több bejelentés is érkezett a rendőrség ügyeletére, így a járőrök is a helyszínre indultak. Közben két gépkocsivezetőnek sikerült a Bika tó és a Tölgyfa utca közötti földúton két oldalról elzárni az utat az akkorra már kifáradt állatok előtt. Az egyik járművezető megfogta a lovak kantárját, közben telefonált a rendőrség ügyeletére. Épp ekkorra értek oda a járőrök is. Időközben az értesített tulajdonos is a helyszínre sietett, aki visszavezette az elszabadult állatokat – közölte a rendőrségi szóvivő. MTI

Vélemény, hozzászólás?