Posted on Hozzászólás most!

Élve nyúzott krokodil bőréből csinálták Beckhamné táskáját

Óriási vihart kavart egy állatvédő szervezet Victoria Beckham egyik krokodilbőr táskája körül. A PETA ugyanis azt állítja, hogy a volt énekesnő táskája élve nyúzott krokodilok bőréből készült.
A PETA aktivistái tökéletesen tisztában vannak azzal, hogy milyen kínok között pusztulnak el azok az állatok, amelyeknek bőrét felhasználva olyan világhírű cégek, mint a Chanel, a Gucci és a Hermes készítenek táskákat.
Victoria Beckham rajong a Hermes Birkin-táskákért, ezekből közel száz darab van neki, legutóbb egy 6,3 millió forintossal mutatkozott. Ennél azonban nagyobb baj, hogy az állatot, amelynek bőréből készült, élve nyúzták meg.
A PETA határozottan kiállt a krokodilok és aligátorok jogaiért, felhívták a figyelmet arra, hogy az állatokat brutális kegyetlenséggel ölik meg, több mint két órán át haldokolnak és a nyúzási folyamatot már azelőtt elkezdik, mielőtt az állatok kimúlnának.
David Beckham feleségének sajtósa azt állítja, hogy olyan helyről származik a bőr, amelyből a volt énekesnő táskája készült, ahol méltóságteljes halált halnak az állatok, de hogy hol található ez a krokodilfarm, nem volt hajlandó elárulni. Forrás Daily Mail

Vélemény, hozzászólás?