Posted on Hozzászólás most!

Falusi Mariann és Lang Györgyi csatlakozott az Állatvédőrséghez

Együtt alkotnak és állnak színpadra, de a magánéletben, a legnehezebb helyzetekben is számíthatnak egymásra.
Falusi Mariann és Lang Györgyi – két név, amely az évtizedek során teljesen összeforrt. Rengeteg örökzöld Pa-Dö-Dö slágerrel örvendeztették meg a hazai közönséget, és a munkán kívül egymás iránti szeretetükkel is kivívták az emberek tiszteletét, igaz barátokként segítik egymást jóban, rosszban. Nemrég együtt változtattak életmódjukon, csatlakoztak egy zsírégető klubhoz és fogyókúrába kezdtek, most pedig közösen hívják fel a figyelmet az állatvédelem fontosságára.
Együtt alkotnak és állnak színpadra, de a magánéletben, a legnehezebb helyzetekben is számíthatnak egymásra. Falusi Mariann és Lang Györgyi több évtizede igaz barátok, számos programot szerveznek együtt. A közelmúltban például mindketten csatlakoztak egy zsírégető klubhoz és közösen már közel 35 kg-tól szabadultak meg. Most pedig elhatározták, együtt segítik az Állatvédőrség munkáját, hiszen mindketten kényes problémának tartják az állatkínzást, amelyre most mind szélesebb körben szeretnék felhívni az emberek figyelmét.
A két énekesnő közismerten nagy állatbarát hírében áll, sőt Mariann szerint kolléganője egészen különleges viszonyban van a négylábúakkal. „Többször szemtanúja voltam, hogy Györgyi mások számára megközelíthetetlen, elzárt vadállatnak minősített ebbel teremtett pillanatok alatt kapcsolatot, simogatta minden gond nélkül.” – mesélte Mariann, aki örömmel népszerűsíti az állatrendőrség munkáját.
„Györgyivel mi már korábban is igyekeztünk fórumot teremteni az Állatvédőrség csapatának, és most is ezen leszünk. Rekord hozzászólás érkezett annak idején például a rádiós műsorunkhoz, amikor az akkor még csak gondolatban létező állatrendőrségről beszélgettünk.” – árulta el Mariann, aki életmódváltását követően energikusabb, mint valaha, s ezt igyekszik is kihasználni, még az állatvédelmi őrség által kezdeményezett himnusz megalkotásában is szívesen részt vesznek Györgyivel.

Vélemény, hozzászólás?