Posted on Hozzászólás most!

Fejes Gábor: Norbi a kutyákkal van

Schobert Norbi a kövér emberek után a dagadt kutyákat is megmenti, ami nála megint nem anyagi kérdés, sokkal inkább erkölcsi, mert hogy őbenne mindig a küldetéstudat munkált, ezt mindenki tudja.
Norbi már számít arra, hogy elvtelen támadások érik, amiért update-eledelt fejleszt ki a házi kedvenceknek, ami magas fehérje- és rosttartalom mellett kevés szénhidrátot tartalmaz, s amely kiszoríthatja a jelenleg kapható, elhízást, rákot, ízületi betegségeket és korai ebhalált okozó “húsízű szénhidrátpépeket”.
Jól látja a Norbi, ez kemény harc lesz.
Például az újgazdag celeb Kedves Ferenccel is összerúghatja a port, aki tíz évvel ezelőtt jutott arra a felismerésre, hogy az ebeken meg lehet gazdagodni, és a sopronhorpácsi gyárból indulva mára annyi pénze lett, hogy most már a Debreczeni Zitát is el tudná tartani, ha nem vesztek volna össze azon, hogy legyen gyerek vagy ne legyen.
És ha a mindig mosolygós milliárdos elolvassa, hogy a Norbi lefikázza az ő kutyakonzervét is, meg még piacra is dobja a sajátját, akkor biztos ő is, meg a többi gyártó is rámegy a fitneszgurura, tán még meg is pofoztatják, mint egyszer.
A helyükben persze nem aggódnék, mert a Norbi még nem gyárt kutyakaját, csak az ötlet fogant meg a fejében, miszerint ő olyan konzervet képzel el, amiben valódi hús van, abból is sok, egészséges élelmi rostok és csupa jó dolog, ízfokozók, aromák nélkül. Így persze alig hozna pénzt a gyártónak, de amúgy ötletnek zseniális: a kutya, meg a gazdája ugyanazt ehetné. Forrás: Borsdaráló

Vélemény, hozzászólás?