Posted on Hozzászólás most!

Feleségül kell vennie a megbecstelenített kecskét

Letartóztattak két mozambiki fiatalembert, mert kecskékkel közösültek a Mbukuta nevű falu közelében. A bírságon kívül azonban többre is számíthatnak: az állatok tulajdonosa azt kéri, hogy az állatokat szerető ifjak hagyományos esküvőn vegyék feleségül a megbecstelenített kecskét, írja a Libertatea napilap az AFP hírügynökségre hivatkozva.
Az ifjak egy szemtanúnak köszönhetően buktak le, aki elmondta, hogy egyikük meztelenül tartotta a kecske fejét, míg a másik fiú épp “fedezte” az állatot.
A tartományi ügyész, Leonides Mapasse szerint a fiúkat lopási kísérlettel is vádolják, és bírság mellett börtönbüntetés is kiszabható. A kecske tulajdonosa azonban azt kéri, hogy a fiúk vegyék feleségül az állatot, mert a hagyományos szertartás szerint így neki mint “örömapának” egy bizonyos összeget is kell fizetniük.
Magyarországon is szexeltek már kecskével: Kecskével közösült egy 16 éves szikigyakori fiú. Az esetre úgy derült fény, hogy egy férfi rögzítette az aktust a mobiltelefonjával. A fiú egyébként tudta, hogy filmezik, mert a felvételek tanúsága szerint többször is belenézett a kamerába. Az 52 éves férfi azért jelentette fel a fiút, mert hallomásból úgy tudta, hogy több lopást is elkövetett, és azt remélte, hogy állatkínzásért megbüntetik.
A rendőrök megvizsgálták a felvételt, de se bűncselekményt, se szabálysértést nem állapítottak meg. Ugyanis nem találtak arra utaló jelet, hogy az állat maradandó egészségkárosodást szenvedett, vagy elpusztult volna.

Vélemény, hozzászólás?