Posted on Hozzászólás most!

Gordon Ramsay cápát ölt

Habár Gordon Ramsay határozottan felemelte szavát a cápavadászat ellen, úgy tűnik, a sztárséf csak prédikált, hiszen kiderült: ő maga is részt vett már ragadozók elejtésében.
Újabb botrány van kialakulóban Gordon Ramsay körül, miután olyan képek kerültek nyilvánosságra, melyeken a sztárszakács cápavadászaton vesz részt és a hajón egy elejtett állat teteme mellett áll. A néhány hónapja, Floridában készült fotók azért háborítottak fel sokakat, mivel Ramsay az egyik műsorában hosszú és indulatos beszédet tartott arról, milyen kegyetlen és undorító dolog a cápavadászat.
– Egyetlen leves sem ér annyit, hogy egy cápát levadásszanak miatta! – mondta akkor.
A hajó kapitánya, Harold Heuff azt nyilatkozta a Daily Mailnek: a brit séf kifejezetten lelkes volt, mikor kiderült, hogy egy cápa akadt a horogra, ám azt mondta, nem akarja megfőzni, csupán élvezetből fogta ki.
– Amikor rájöttünk, hogy egy cápa, akkor megkérdezte, mennyi az esély rá, hogy kifogjuk. Mondtam, megoldható, úgyhogy ő húzta ki. Nagyon ügyesen csinálta, élvezte! Aztán egy másodikat is sikerült elkapnunk, azt is ő fárasztotta ki – idézte fel a kapitány, akinek Gordon Ramsay ráadásul több ezer dollárt fizetett azért, hogy elvigye halászni. Forrás Borsonline, Dailymail.co.uk

Vélemény, hozzászólás?