Posted on Hozzászólás most!

Gregor Bernadett kismacskákat ad Somogyi Istvánnak

Gregor Bernadett a Blikknek elmondta az igazat: boldog Magyar Attila oldalán, már nem foglalkozik vele, milyen találgatásokat hordanak össze róluk. Bár Somogyi István papíron még mindig a férje, a vagyonmegosztást már elintézték – dacára annak, hogy a férfi korábban nem dolgozott, legalábbis állandó jövedelemmel nem rendelkezett, így a színésznő volt a családfenntartó hosszú évekig. Anyagi gondokkal küszködtek, ez is nyílt titok volt, de kettőjük közül csakis Bernadett küzdött a létfenntartásért.
A gyönyörű színésznő pedig kollégája oldalán végre boldog. Ahogyan fogalmaz: Attila határozott, mégis elbűvölő férfi – a valóságban nem „nyuszómuszós” –, aki mellett igazán nőnek érezheti magát.
– Intelligens emberek módjára intéztünk mindent. Nincs mit mondani, csupán annyit: boldog vagyok. Nem kell túlbonyolítani az életet, mindenkinek csak egy van, és azt úgy kell élnie, ahogyan a szíve és a józan esze diktálja – mondta a gyönyörű színésznő, aki elmondta azt is: a vagyonmegosztáson már túl vannak férjével
– Négy kismacskánk született hónapokkal ezelőtt, de már felcseperedtek annyira, hogy nekem a gyerekek és a kutyánk mellett sok legyen belőlük. István kapott két cicát, nálunk is maradt kettő. Csak ennyi volt, amin osztozkodni kellett, és gondot okozott. A kis állatok sorsát is sikerült megnyugtatóan elrendezni, a saját dolgainkkal sem lesz probléma – magyarázta Bernadett.
Iparkodik annyit otthon lenni, amennyit csak tud, hiszen nagyon elfoglalt, tele van munkával, több budapesti és vidéki színházban is játszik.
– A színpadon is főként a csábító vagy a végzet asszonya szerepét osztják rám a rendezők – nevetett.
Magyar Attilával a Budaörsi Játékszínben látható Mágnás Miska próbái alatt szerettek egymásba. Ma már nemcsak a színpadon, de a civil életben is egy párt alkotnak, mindketten feladva házasságukat.
A Soproni Petőfi Színház Könnyű erkölcsök című vígjátékában a színésznő örömlányt alakít, aki a gyakori szextől hangos munkájával az alatta lakó írót nem hagyja alkotni, és ezzel az idegeire megy. A fergeteges kétszereplős színdarabban nemcsak rendezője, de sokadszorra partnere is Koncz Gábor, aki hosszú ideje nemcsak kollégája, bizalmasa is Bernadettnek, s barátként is mindig az asszony mellett állt. Akkor is így volt, amikor együtt játszottak a Szókimondó asszonyságban, s a várandós Berni éppen élete egyik legnehezebb időszakát élte át, mert a férje megcsalta, ezért elveszítette várva várt harmadik babáját.
Az önmagát sámánnak tituláló férfi pedig annyit mondott lapunknak: házassági szerződést kötöttek két éve, de nem tart igényt semmire. Állítása szerint van munkája, és ez annak köszönhető, hogy távol van a színésznőtől… – írja a Blikk.

Vélemény, hozzászólás?